ΠΙΣΩ
A cup with

Mathilde Chatellard

Επόπτρια

Μόλις έρχεται η ώρα για διάλειμμα, η Mathilde Chatellard αρπάζει την ευκαιρία να απολαύσει ένα δροσιστικό Lavazza Iced Latte. Μετά από ώρες στον ήλιο, στην πρώτη σειρά του Roland-Garros, ένα παγωμένο ποτό είναι η ιδανική επιλογή.

Η Mathilde περνάει πολλές ώρες στον ήλιο, λίγα μέτρα από τους πιο διάσημους τενίστες του κόσμου. Όχι ως μέλος του κοινού, αλλά ως επόπτρια.

Είναι μια δύσκολη δουλειά που απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση. Ως πραγματική επαγγελματίας, η Mathilde δεν αφήνει τον εαυτό της να αποσπάται από τίποτα. Ωστόσο, μερικές φορές είναι δύσκολο, ειδικά όταν ο αγώνας διεξάγεται στο φημισμένο κεντρικό γήπεδο, το γήπεδο Philippe Chatrier. Εκεί, είναι δύσκολο να ξεχάσει ότι τα μάτια εκατομμυρίων οπαδών σε όλο τον κόσμο είναι στραμμένα επάνω της.

03-Lavazza-magazine-tennis-acupwith-articolo-MathildeChatellard-img-1-sx
04-Lavazza-magazine-tennis-acupwith-articolo-MathildeChatellard-img-2-dx

«Σε παρακολουθούν περισσότεροι άνθρωποι», λέει η Mathilde, πίνοντας τον Iced Latte της. «Ξέρεις ότι αυτοί οι αγώνες μεταδίδονται από την τηλεόραση. Πρέπει να είσαι πολύ πιο αυστηρός με τον εαυτό σου».

Και ακριβώς εκεί, στο τεραίν του Philippe Chatrier συνέβη κάτι που η Mathilde δεν θα ξεχάσει ποτέ. «Πέρσι», θυμάται γελώντας, «ένας παίχτης σχεδόν πέταξε τη ρακέτα του στο κεφάλι μου. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής σε ένα σερβίς, η ρακέτα γλίστρησε από τα χέρια του και εγώ την απέφυγα κυριολεκτικά παρά τρίχα!».

Η Mathilde μάς καθησυχάζει, λέγοντας: «Μετά, προφανώς ζήτησε συγγνώμη. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έφταιγε ούτε εκείνος. Δεν το έκανε επίτηδες».