Προβολή

Όταν διαλέγεις Lavazza, είναι φανερό.

Η τέχνη του καφέ εκφράζεται σε χίλιες μορφές

Η εμπειρία της κατανάλωσης καφέ ξεκινά με το φλιτζάνι για espresso και φτάνει στο αποκορύφωμά της στον ουρανίσκο, αλλά εκτείνεται και σε όλο το περιβάλλον γύρω από τον πελάτη. Το χαρακτηριστικό της προσοχής στην ποιότητα και τον σχεδιασμό της Lavazza είναι προφανές σε όλους τους τύπους των επιχειρήσεων για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών της.

Αξεσουάρ επίπλωσης, επαγγελματικά ενδύματα, αξεσουάρ Μοναδικές συλλογές που προσφέρουν ξεχωριστή γοητεία στο περιβάλλον, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα ποιότητας.

Ένας ολόκληρος κόσμος για κάθε καφέ
Η επιλογή ενός από τους καφέδες της Lavazza σημαίνει κάτι περισσότερο από μια προτίμηση για μια προσφερόμενη γεύση. Σημαίνει μια βουτιά στα βάθη του κόσμου του καφέ που επιλέγεται. Ένα καλά καθορισμένο ύφος, σχέδιο και υλικά για εξυπηρέτηση στην μπάρα, το τραπέζι και το εσωτερικό styling.
Το ¡Tierra! Πιστοποιημένη αειφορία

Μια συλλογή από χαρμάνια που επιλέγονται για να προσφέρουν την τέλεια σύνθεση των καλύτερων χαρακτηριστικών των χωρών προέλευσής τους.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Classic: ο ήλιος δεν δύει ποτέ για τα μεγάλα classic

Η ουσία του Made in Italy, μια γευστική και οπτική απόλαυση: το αλάνθαστο άρωμα του ιταλικού espresso που έχει κατακτήσει τον κόσμο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Classic Special: παραδοσιακά special

Έντονες και ισορροπημένες, οι «special» εκδόσεις της Lavazza αποτελούν την απόλυτη έκφραση της ιταλικής παράδοσης espresso. Οι βιτρίνες και τα υλικά είναι ένας συνδυασμός λογικής και πάθους.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ