ΝΕΟ

La Reserva de ¡Tierra! Colombia 100% Arabica

Πολύ αρωματικό χαρμάνι με νότες από τροπικά φρούτα, ξύσμα λάιμ και γιασεμί.

 • ESPRESSO PREMIUM ΧΑΡΜΑΝΙ
Ανώτερο χαρμάνι, με εκλεπτυσμένη γεύση

Η αρωματική αρμονία και η απαλή γεύση πλαισιώνονται ιδανικά από την τυπική γλυκύτητα, με μια εκλεπτυσμένη οξύτητα και πλούσιο σώμα. Με πινελιές τροπικών φρούτων που συνδυάζονται με τα αρώματα μοσχολέμονου και άνθους γιασεμιού, με μια γλυκιά επίγευση λικέρ. Το καβούρδισμα είναι μακροχρόνιο, λεπτό και «απαλό», χάρη στην παραδοσιακή μέθοδο βαρελιών που διατηρεί τα αρώματα και εγγυάται γεύση που διαρκεί.    

tierra-brasile-100-banner-m
Μοναδικό χαρμάνι εκπεπλυμένων Κολομβιανών Arabica.
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% Arabica

  ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΑΡΜΑΝΙΟΥ

 • Meta, Antioquia και Huila

  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

 • Απαλό

  ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

ΠΡΟΦΙΛ
Αρωματικές νότες
Τροπικά φρούτα
Ξύσμα μοσχολέμονου
Γιασεμί
Αρωματική περιοχή Πολύ αρωματικός
LRDT_ESP_COL_1000_wheels-m
Μια ιστορία βιωσιμότητας πίσω από κάθε κούπα

Η σειρά La Reserva de ¡Tierra! Κολομβία περιέχει καφέ από την περιοχή Meta, όπου οι πολεμικές διαμάχες είχαν διακόψει την καλλιέργεια του καφέ εδώ και πολύ καιρό. Το Fondazione Lavazza υποστηρίζει περισσότερες από 100 οικογένειες αγροτών για την αποκατάσταση φυτειών, τη βελτίωση της ποιότητας και της παραγωγικότητας του καφέ και τη δημιουργία βιώσιμων συνθηκών εργασίας.

Καλλιεργημένος βιώσιμα

Η σειρά La Reserva de ¡Tierra! Κολομβία περιέχει το 30% του καφέ που καλλιεργείται με βιώσιμο τρόπο σε φάρμες με πιστοποίηση Rainforest Alliance.

Όλοι οι καλοί λόγοι για να επιλέξετε το La Reserva de ¡Tierra!

Αειφορία
Ο Lavazza La Reserva de ¡Tierra! είναι το αποτέλεσμα της ηθικής δέσμευσης της Lavazza για αειφορία, σε συνεργασία με τη Rainforest Alliance, έναν ΜΚΟ που προωθεί τα δικαιώματα και την ευημερία των κοινοτήτων των εργαζομένων, πιστοποιώντας φάρμες που πληρούν αυστηρά κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.
Φροντίδα
Η επιλογή του Lavazza La Reserva de ¡Tierra! για τον χώρο σας εγγυάται ένα προϊόν άριστης ποιότητας, χάρη στην προσεκτική αναζήτηση των καλύτερων κόκκων καφέ, τις επιλεγμένες ποικιλίες και την ακριβή προετοιμασία του κόκκου.
Δεξιοτεχνία
Οι κόκκοι La Reserva de ¡Tierra! αναμειγνύονται προσεκτικά και καβουρδίζονται μέσω ενός συνδυασμού της παραδοσιακής μεθόδου των βαρελιών και των μηχανών θερμομεταφοράς. Χάρη στο «ήπιο» καβούρδισμά μας, εγγυόμαστε γεύση που διαρκεί και διατήρηση των αρωμάτων.
Σειρά La Reserva de ¡Tierra!

Τα χαρμάνια La Reserva de ¡Tierra! της Lavazza είναι διαθέσιμα σε espresso, καφές φίλτρου και Μπλε κάψουλες για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, και σε διάφορα μεγέθη, για τους πραγματικούς γνώστες του καφέ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ