Ο Gran Café Paulista περιέχει, μεταξύ των συστατικών του, και Cereja Apassita που εμπλουτίζει το χαρμάνι με νότες μελιού και σταφίδων και προσφέρει προφίλ κούπας με φυσική γλυκύτητα. Ο Cereja Apassita γεννήθηκε από ένα έργο που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 20 χρόνια στη Βραζιλία με στόχο τη δημιουργία ενός φυσικά γλυκού καφέ. Οι καλλιεργητές καφέ άντλησαν έμπνευση από τη διαδικασία παρασκευής κρασιού, όπου τα καλύτερα σταφύλια αφήνονται να στεγνώσουν στο αμπέλι για να αποκτήσουν γλυκύτητα και γεμάτο σώμα. Η ίδια διαδικασία εφαρμόζεται στον καφέ: όταν τα κεράσια είναι ώριμα, αφήνονται για 30 ημέρες στα δέντρα, προκειμένου ο Cereja Apassita να αποκτήσει πιο πλούσια γεύση, γλυκύτητα και σώμα.