ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΤΥΚΙ
Κόβετε το λάχανο σε λωρίδες και το βράζετε σε ένα κατσαρολάκι με τα φύλλα μαρουλιού και τα πράσα.
Στη συνέχεια, κόβετε το ορτύκι σε φέτες και κάνετε κιμά το ένα μέρος του. Ψήνετε τον κιμά από το ορτύκι με λάδι, σκόρδο και ψιλοκομμένο θυμάρι. Μόλις μαγειρευτεί, προσθέστε αλάτι, μαύρο πιπέρι και τη σκόνη καφέ.
Τυλίξτε τα φύλλα μαρουλιού και δέστε τα με το πράσο. Μαγειρέψτε τα στο φούρνο για 5 λεπτά στους 160°.