Πανετόνε με Ζαμπαγιόνε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
15λ

Συστατικά
  • 200 ml καφέ (espresso ή μόκα)
  • 30 ml λικέρ καφέ Borghetti
  • 6 κρόκοι αυγού
  • 120 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 6 φέτες πανετόνε
  • 250 γρ. παγωτό γάλακτος
  • μούρα
Προετοιμασία

Μέθοδος

Χωρίστε τους κρόκους, τοποθετήστε τους σε ένα κατσαρολάκι μαζί με τη ζάχαρη και μετά προσθέστε τον καφέ και το λικέρ. Ανακατέψτε με ένα χτυπητήρι και ξεκινήστε να χτυπάτε το ζαμπαγιόνε σε ένα μπεν-μαρί μέχρι το μίγμα να γίνει απαλό και να διπλασιαστεί σε όγκο.

Στη συνέχεια, κόψτε τις φέτες πανετόνε και φρυγανίστε ελαφρά και τις δύο πλευρές.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-01-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-01panettone

Παρουσίαση

Δημιουργήστε μια μικρή στρώση ζαμπαγιόνε στο πιάτο και τοποθετήστε μια μπάλα παγωτού πάνω του. Τοποθετήστε δίπλα τις φέτες του πανετόνε, στολίστε με τα μούρα και πασπαλίστε όλο το πιάτο με ζάχαρη άχνη.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-02-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-02-panettone
Ο ιδανικός καφές για αυτήν τη συνταγή
Caffè Espresso
Αρμονική γεύση και γεμάτο σώμα
Παρασκευασμένο από ειδικά επιλεγμένους κόκκους 100% Arabica, αυτό το χαρμάνι παράγει μια σκούρα, έντονα αρωματική γεύση, καθιστώντας το τον απόλυτο καφέ espresso για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Προτάσεις για το αποψινό σας δείπνο: αφήστε αυτές τις συνταγές να σας εμπνεύσουν!

MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
MAGAZINE 15λ
Espresso Martini

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 10ώ
Ψωμί με σιτάρι Kamut® Khorasan και καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 1ώ 20λ
Κέικ Φρούτων με Κριθάρι

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 40λ
Cheesecake Καφέ με Μαρμελάδα Μελιού

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Ταλιατέλες με καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Αυγά, μανιτάρια και καφές

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Ταρτάκι Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 5ώ 10λ
Καφές Sorbet

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 1ώ 15λ
Κέικ Καφέ Χωρίς Γλουτένη

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ