Για αυτήν τη συνταγή, θα πρέπει να δουλέψετε το βούτυρο που, για να είναι μαλακό, θα πρέπει να έχει μείνει εκτός ψυγείου για περίπου 2 ώρες. Μετά από αυτό, ξεκινήστε με την προετοιμασία του κριθαριού, κοσκινίζοντας το αλεύρι με τη μαγιά και το αλεύρι αμυγδάλου. Έτσι η ζύμη θα γίνει πιο ελαφριά και αφράτη.

Στη συνέχεια, χτυπήστε σε ένα μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες μείγμα. Προσθέστε σταδιακά τα αυγά, τους κρόκους αυγού, την καρύδα, το γάλα, το κριθάρι και τα αλεύρια, ανακατεύοντας παράλληλα ώστε να μην σβολιάσει το μείγμα. 

Ανακατέψτε τη ζύμη από κάτω προς τα πάνω, για να παγιδέψετε τον αέρα και να διατηρήσετε ένα ελαφρύτερο και ομοιόμορφο μείγμα. Βουτυρώστε τις φόρμες των κέικ και γεμίστε τις με το μείγμα.

Το προτεινόμενο μέγεθος για τις φόρμες είναι 24 x 12 x 8 cm.

Βάλτε τις φόρμες στον φούρνο για 45 λεπτά στους 185°C.