Μετά την εμβληματική Bialetti του 1933, έχουν παραχθεί πολλά μοντέλα, με το καθένα να συνεισφέρει στην εξάπλωση της ιταλικής παράδοσης του καφέ σε όλη την υδρόγειο.

 

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός και ιδανικός για οικιακή χρήση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μικρά αλλά βασικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να τη χρησιμοποιείτε και να τη διατηρείτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η θερμοκρασία του νερού, η ποσότητα του χαρμανιού, η ένταση της φλόγας… Ανακαλύψτε όλα τα κόλπα για να επιτύχετε τη μαγεία του καφέ!