Ο καφές είναι ένα ευαίσθητο προϊόν, ευαίσθητο στο φως, τον αέρα, τη θερμότητα και την υγρασία. Ως εκ τούτου, η συσκευασία είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας για τη μακρά διατήρηση της ποιότητας και τη διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης είναι συνεχώς αφοσιωμένο στην ανάπτυξη νέων λύσεων που συνδυάζουν την εγγύηση προϊόντος, την καινοτομία και τη φιλικότητα.
Συσκευασία
Ψάχνουμε συνεχώς για αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και λύσεις για την προστασία τόσο της ποιότητας όσο και του περιβάλλοντος.