1993
Η τέταρτη γενιά της Lavazza εισήλθε στην εταιρεία. Τα άλλα μας πάθη εκτός από την τέχνη του καφέ, δηλαδή η φωτογραφία και ο σχεδιασμός, βρίσκουν νέες μορφές έκφρασης.
1993
Καινοτομία

Στη δεκαετία του 1940, ο Beppe Lavazza σύχναζε στον καλλιτεχνικό κύκλο του Τορίνο. Ήταν εκεί που συνάντησε τους καλλιτέχνες στους οποίους ζήτησε να σχεδιάσουν την πρώτη διάσημη συλλογή ειδωλίων της Lavazza. Ο Emilio Lavazza κληρονόμησε το ίδιο πάθος για την τέχνη και τον σχεδιασμό. Η φιλία και η συνεργασία του με τον Armando Testa ήταν θρυλική και το 1995, ο μεγάλος καλλιτέχνης από το Τορίνο σχεδίασε το πέμπτο λογότυπο της Lavazza.

Προϊόν

Το 1992, μετά την απόκτηση των εμπορικών σημάτων Bourbon και Suerte, η Lavazza παρουσίασε το χαρμάνι Gualtiero Marchesi. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα σε μια συνεργασία με μεγάλους σεφ, με τον Marchesi να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα εκείνης της εποχής. Ο Claudio Caramel δημιούργησε τα γραφικά για τη σειρά για μπαρ Lavazza Segno και κατοχύρωσε το δικό του σχέδιο φλιτζανιού που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα.

Επικοινωνία

Το πρώτο ημερολόγιο Lavazza προήλθε από μια συνάντηση του Giuseppe Lavazza και του Helmut Newton το 1993. Ήταν μαύρο και άσπρο, με εικόνες από το Παρίσι και το Μόντε Κάρλο και επικοινωνούσε το βαθύ δεσμό μεταξύ της εταιρείας που εδρεύει στο Τορίνο και του καφέ.

Συνεχίστε το ταξίδι
2004