1895
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Luigi Lavazza άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο Lavazza στην via San Tommaso, στο Τορίνο, το 1895. Τον φανταζόμαστε να περιβάλλεται από σακιά καφέ διαφορετικών προελεύσεων που χρησιμοποιούσε για να δημιουργήσει τα χαρμάνια.
1895
Καινοτομία

Ο Luigi Lavazza ήταν ένας άνθρωπος με επιχειρηματικό πνεύμα, εφευρετικότητα και πάθος για τη δουλειά του. Ανακάλυψε τις διαφορετικές προελεύσεις και τα χαρακτηριστικά του φυτού του καφέ, και μελέτησε την τέχνη της ανάμειξης για να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις των πελατών του. Έτσι γεννήθηκαν τα χαρμάνια.

Προϊόν

Μετά το ταξίδι του στη Βραζιλία, απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη γνώση του πλήρους δυναμικού του ροφήματος, σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών. Ο καφές Lavazza που πίνουμε σήμερα είναι το αποτέλεσμα της ιδέας του να συνδυάζει καφέδες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Επικοινωνία

Το κατάστημα μεταφέρθηκε σε νέες και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στη via San Tommaso 10, όπου τα ράφια ήταν εφοδιασμένα με τρόφιμα και προϊόντα καθημερινής χρήσης. Η επιχείρηση άκμασε και οι τιμοκατάλογοι αποστέλλονταν μέσω του ταχυδρομείου.

Συνεχίστε το ταξίδι
1927