Οι Αξίες μας


Η ιστορία της Lavazza είναι αυτή μιας επιχείρησης η οποία, για περισσότερα από 120 χρόνια, έχει ένα επιχειρηματικό όραμα που βασίζεται στο πάθος για δουλειά, το προϊόν και τη γη στην οποία δραστηριοποιείται. Αυτές οι αξίες έχουν ενσωματωθεί στο DNA της Lavazza, από την ίδρυσή της το 1895, και έχουν διατηρηθεί από τέσσερις γενιές επιχειρηματιών.

Κάθε μέλος της οικογένειας που έχει εργαστεί στην εταιρεία βοήθησε στην επέκτασή της, μετατρέποντάς τη στην εταιρεία που είναι σήμερα, παραμένοντας πιστή στα χαρακτηριστικά του πάθους και της καινοτομίας που κληρονόμησε από τον Luigi Lavazza.

«Λειτουργούμε επιχειρηματικά με γνώμονα την καρδιά»
χρησιμοποιώντας τα λόγια του Emilio Lavazza
Είναι το πνεύμα που μας επέτρεψε να επεκτείνουμε την εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια: ο τρόπος που λειτουργούμε επιχειρηματικά είναι ένα παράδειγμα αειφορίας με την πληρέστερη έννοια της λέξης. Είναι μια ποιότητα που έχει δημιουργηθεί και μοιραστεί με όλους τους ανθρώπους που έχουμε συναντήσει, ξεκινώντας με τους υπαλλήλους μας και τις τοποθεσίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.
Η Lavazza επενδύει ακόμα στην ανάπτυξη των χωρών όπου δραστηριοποιείται.

Για πάνω από δέκα χρόνια έχουμε εργαστεί άμεσα και έχουμε συμβάλει σε έργα αειφορίας για τη στήριξη τοπικών κοινοτήτων στην Κεντρική και Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ασία, βοηθώντας τους μικρούς παραγωγούς καφέ με προγράμματα για τη βελτίωση της τοπικής οικονομίας, της ζωής της κοινότητας (σχολείο, συνθήκες εργασίας) και την προστασία του περιβάλλοντος.


Αυτές είναι οι ιδιότητες που, κάθε μέρα, στηρίζουν την αξία της εταιρείας και μας επιτρέπουν να αναγνωριζόμαστε παγκοσμίως ως ένας εξαιρετικός Όμιλος, όχι μόνο για την παραγωγή premium καφέ, αλλά και για την προσέγγισή μας προς την εργασία και την κοινωνική δέσμευση.