Μονάδες παραγωγής
Καφές, πάθος και εξειδίκευση στο σύστημα παραγωγής Lavazza

Το βιομηχανικό σύστημα της Lavazza χωρίζεται σε έξι μονάδες παραγωγής: τρεις είναι εγκατεστημένες στην Ιταλία, μία στη Γαλλία, μία στην Ινδία και μία στη Βραζιλία. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται σε ιταλικές εγκαταστάσεις προορίζονται για τη διεθνή αγορά, ενώ τα προϊόντα από ξένες εγκαταστάσεις προορίζονται για την τοπική αγορά.

Στον κόσμο
Τορίνο
Τορίνο
Η πρώτη ιστορική μονάδα παραγωγής
Καβούρδισμα και συσκευασία καβουρδισμένων και αλεσμένων προϊόντων (καβούρδισμα και άλεση). Στο Τορίνο υπάρχει μία από τις μεγαλύτερες και πιο μοντέρνες στον κόσμο εγκαταστάσεις καβουρδίσματος και παραγωγής καφέ. Κάθε φάση της διαδικασίας είναι αυτοματοποιημένη και ελέγχεται από ένα σύστημα υπολογιστή.
Gattinara
Gattinara
Εκεί όπου γεννήθηκε η αυτόματη διανομή
Η Gattinara παράγει κάψουλες για τα συστήματα Lavazza Espresso Point, Lavazza BLUE και Lavazza A Modo Mio. Η εταιρεία ανέλαβε πρόσφατα σημαντικές επενδύσεις για την αύξηση της παραγωγικής δραστηριότητας και την τεχνολογική αναβάθμιση του εργοστασίου.
Pozzilli
Pozzilli
Από την Ιταλία ο ντεκαφεϊνέ καφές όλου του κόσμου
Η μονάδα παραγωγής του Pozzilli, που ιδρύθηκε το 1991, είναι αφιερωμένη στην αποκαφεϊνοποίηση του πράσινου καφέ μέσω μιας φυσικής μεθόδου που χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα, μια ένωση που βρίσκεται στον αέρα που αναπνέουμε και στο ανθρακούχο νερό που πίνουμε.
Γαλλία
Γαλλία
Στη γαλλική αγορά με την Carte Noire
Το 2016, η Lavazza εντάσσει στη δική της βιομηχανική δομή τη γαλλική μονάδα παραγωγής στην Lavérune, στην περιοχή Languedoc-Roussillon. Με αυτό τον τρόπο τοποθετήθηκε σε μία από τις πέντε κορυφαίες αγορές καφέ στον κόσμο, η οποία σήμερα είναι η δεύτερη σε σειρά σπουδαιότητας για την εταιρεία.
Ινδία
Ινδία
Προϊόντα για την τοπική αγορά
Το 2007, η Lavazza άνοιξε την ένατη θυγατρική του ομίλου στην Ινδία. Η ινδική μονάδα παραγωγής στην πόλη Sri City, στην πολιτεία Andhra Pradesh, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, και παράγει επίσης καφέ για την εγχώρια αγορά.
Βραζιλία
Βραζιλία
Από τη Bemposta, καφές για τη Βραζιλία
Το 2008, η Lavazza απέκτησε τις δύο εταιρείες Café Grão Nobre και Café Terra Brasil. Η βραζιλιάνικη μονάδα παραγωγής και καβουρδίσματος στο θέρετρο του Tres Rios, στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, εξυπηρετεί το τοπικό κανάλι διάθεσης.