Το 2000, στα 41 του, μετέβη στην Αυστραλία ως σεφ και βρήκε στη χώρα αυτήν το πνευματικό του σπίτι. Μετά από το χρονικό διάστημα που πέρασε στο Σίδνεϊ, ο Jock εργάστηκε ως σύμβουλος, προτού μετακομίσει στην Αδελαΐδα ως Executive Chef στο εστιατόριο Penfolds Magill Estate. Ο σεφ παραμένει εκεί πέρα μέχρι σήμερα, ως ιδιοκτήτης των εστιατορίων Orana και Blackwood: η κουζίνα του αποτελεί ωδή στην γαστρονομική ιστορία της Αυστραλίας και είναι εμπνευσμένη από τα έθιμα των Αβορίγινων.
Το 2017 το Orana χαρακτηρίστηκε εστιατόριο της χρονιάς από το Gourmet Traveller, το οποίο συμπεριέλαβε τα εξής: «Το Orana του Jock Zonfrillo προσφέρει μια νέα εκδοχή της αυστραλιανής κουζίνας που συνδυάζει ντόπια συστατικά με εισαγόμενες συνταγές με αυτοπεποίθηση και πρωτοπορία.»
Ο Jock είναι επίσης παρουσιαστής στα τηλεοπτικά προγράμματα «Nomad Chef» και «Chef Exchange», παρόλο που το μεγάλο του πάθος είναι το Orana Foundation, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έμπνευση τους αρχικούς κατοίκους της Αυστραλίας, τη στενή τους σχέση με τη γη και την εκλεπτυσμένη τους γνώση σχετικά με την παραδοσιακή γαστρονομική κουλτούρα.
Έχει επιτελέσει Brand Ambassador της Lavazza από το 2018, το έτος που επίσης κέρδισε και το βραβείο Basque Culinary World Prize, ένα βραβείο για σεφ που μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τη μαγειρική τους ως ένα τρόπο να αλλάξουν την κοινωνία.