Lionel Giraud

Μπορείτε να βρείτε τον καφέ μας σε αυτά τα εστιατόρια:

La Table Saint Crescent (Narbonne). 

Με πατέρα έναν σεφ με αστέρι Michelin και μητέρα μια Sommelier, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Lionel Giraud είναι γόνος της γαλλικής γαστρονομίας. Από νεαρή ακόμη ηλικία, όπως ήταν φυσικό ο κόσμος την κουζίνα του άσκησε εξαιρετική έλξη, δημιουργώντας του όνειρα να γίνει μεγάλος σεφ σαν τον πατέρα του.

 

Αφού αποφοίτησε από το Sacré-Cœur Catering School στο Saint-Chély-D’apcher, ο Lionel Giraud ξεκίνησε την καριέρα του ως Commis Chef στο Crillon Hotel, στο εστιατόριο με δύο αστέρια Les Ambassadeurs στην Place de la Concorde στο Παρίσι. 

 

Σύντομα ανέλαβε τον ρόλο του Head Chef στο εστιατόριο του σεφ Guy Legay, L’Espadon, στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι και, κατόπιν, μετακινήθηκε στο εστιατόριο του Jacques Chibois, La Bastide Saint-Antoine, με τα δύο αστέρια Michelin.

 

Μετά από αυτές τις ανεκτίμητες εμπειρίες, ο Lionel Giraud επέστρεψε στην πόλη του, το Aude, και συνέχισε τη σταδιοδρομία του ως Chef de partie στα ψάρια, στο εστιατόριο του πατέρα του, La Table Saint Crescent. 

 

Οι πιο αναπάντεχοι συνδυασμοί είναι και οι πιο πετυχημένοι
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σταδιοδρομία του στον κόσμο της γαστρονομίας συνεχίστηκε: προσχώρησε σύντομα στην ομάδα του εστιατορίου Les Près Eugénie του Michel Guérard, όπου εργάστηκε παράλληλα με τον Φινλανδό σεφ Olivier Brulard, σε αυτό το εστιατόριο 3 αστεριών Michelin. Εργάστηκε επίσης μαζί με τον σεφ Michel Hulin στο εστιατόριο με αστέρι Michelin, Cabro d’Or. O Lionel Giraud ολοκλήρωσε την εμπειρία του με τη θέση του σεφ ενός εστιατορίου πολυτέλειας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Από το 2003, ο Lionel Giraud είναι Chef de cuisine και γενικός διευθυντής του εστιατορίου La Table Saint-Crescent. Το 2005, κέρδισε ένα αστέρι Michelin, καθώς και άλλα ευρέως αναγνωρισμένα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων toques από το Gault & Millau και τους τίτλους Master Restaurateur και Rising Star.  

 

Στο Table Saint-Crescent, ο σεφ εξελίσσει την τέχνη του, διευθύνοντας μια κουζίνα που αποτελείται από συναισθήματα και αισθήσεις, ερμηνεύοντας εκ νέου τα τοπικά και εποχιακά προϊόντα. Αιφνιδιάζει ευχάριστα τους επισκέπτες με πρωτοποριακούς, προσεκτικά δημιουργημένους συνδυασμούς, που προκαλούν τις αισθήσεις τους.

Le Table Saint Crescent

Le Table Saint Crescent: μια ατμόσφαιρα γεμάτη ιστορία με πολλές πινελιές μοντερνισμού. Εδώ, τα πιάτα φτάνουν το ένα μετά από το άλλο σε μια εκλεπτυσμένη χορογραφία χρωμάτων και γεύσεων. Όλα με τη σφραγίδα του σεφ με αστέρι Michelin, Lionel Giraud.

Οι άλλοι σεφ