Η Lavazza δεν προσφέρει μόνο άριστο ιταλικό καφέ, αλλά την καλύτερη εμπειρία ιταλικού καφέ σε κάθε μορφή του. 

 

 

Πρόκειται για μια μακρά ιστορία ποιότητας, γεύσης και καινοτομίας, που ξεκίνησε στο Τορίνο και τώρα αγγίζει κάθε γωνιά του κόσμου.

H γευστική εμπειρία που σας προσφέρει ο καφές Lavazza, δεν είναι απλώς άλλη μια εμπειρία καφέ, αλλά η εξύμνηση κάθε τρόπου παρασκευής και κατανάλωσης καφέ, όπως δημιουργήθηκε και ερμηνεύεται από τον ηγέτη του ιταλικού espresso. Όπου κι αν είστε και όπως και αν πίνετε τον καφέ σας, με τη Lavazza μπορείτε να βρείτε τον δικό σας «κάτι παραπάνω από απλά ιταλικό» καφέ που θα λατρέψετε.

 

Ανεξάρτητα από το πώς απολαμβάνετε τον καφέ σας, η Lavazza μπορεί να προσφέρει την ιδανική επιλογή για εσάς.

 

Ανακαλύψτε τέσσερις από τις καλύτερες ποικιλίες μας
Lavazza-More-than-italian-QR-m

Qualità Rossa, ιταλική επιλογή για ένα ευχάριστο διάλειμμα

Όλοι στην Ιταλία γνωρίζουν ότι η πιο εμβληματική ποικιλία καφέ είναι ο Lavazza Qualità Rossa. Αν είστε πραγματικός λάτρης του καφέ και απολαμβάνετε να κάνετε τον barista, δοκιμάστε τους κόκκους Qualità Rossa: ένα μοναδικό και ολοκληρωμένο άρωμα από τον κόκκο μέχρι τη σκόνη. Απολαύστε τη μαεστρία της άλεσης.

Αγορά τώρα
Lavazza-More-than-italian-ORO-m

Qualità Oro – Perfect Symphony,  η ιδανική συμφωνία μας από το 1956

Με περισσότερα από 60 χρόνια πάθους, η Lavazza Qualità Oro αναμειγνύει τους καλύτερους κόκκους Arabica με νότες φρούτων, για να σας προσφέρει την ιδανική συμφωνία μιας ατελείωτης γεύσης.
Δοκιμάστε τους στον espresso, τον cappuccino, τον americano ή ό,τι άλλο αναζητούν οι αισθήσεις σας.

Αγορά τώρα
Lavazza-More-than-italian-NCC-m

Espresso Classico, Lavazza σε νέες Συμβατές Κάψουλες

 

Όλη η μαεστρία της Lavazza στην άλεση περικλείεται σε μια τόσο μοναδική κάψουλα. Είναι δυνατόν; Ναι, είναι. Η πιο κλασική σειρά ιταλικού espresso διατίθεται σε νέες κάψουλες συμβατές με τις μηχανές Nespresso® Original* και κατασκευασμένες από αλουμίνιο με μηδενικές εκπομπές CO2. Αυτό επιτρέπει στον καφέ να διατηρεί τα αρώματα και την ποιότητά του για μεγάλο χρονικό διάστημα και να τα απελευθερώνει όποτε το επιθυμείτε.

 

*Η κάψουλα δεν είναι συμβατή με τις μηχανές Nespresso® Vertuo. Tα εμπορικά σήματα Nespresso® Original και Nespresso® Vertuo είναι ιδιοκτησία τρίτου, που δεν συνδέεται με τη Luigi Lavazza S.p.A.

Αγορά τώρα
Lavazza-More-than-italian-Mountain-m

Qualità Oro Mountain Grown, μεγαλύτερο υψόμετρο για υψηλότερη ποιότητα

 

Όταν ένα εξαιρετικό χαρμάνι συναντά ένα συγκεκριμένο κλίμα, συμβαίνει κάτι απροσδόκητο. Δοκιμάστε την έντονη γεύση του Qualità Oro Mountain Grown, του εμβληματικού χαρμανιού της Lavazza που καλλιεργείται σε φυτείες σε υψόμετρο 2.000 μέτρων στα βουνά. Είναι γεγονός, μπορείτε να γευτείτε τη διαφορά.

Αγορά τώρα

Υπάρχουν ακόμη και επιλογές για να δοκιμάσετε

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας και επιλέξτε το αγαπημένο σας

Βρείτε τον δικό σας καφέ