Βάλτε τη ζύμη σε ένα μπολ, σκεπάστε με μια μεμβράνη και αφήστε τη να διπλασιαστεί σε θερμοκρασία δωματίου (περίπου 3 ώρες).
Βάλτε λαδόκολλα σε μια φόρμα και πασπαλίστε τη βάση με κορν φλάουρ για να μην κολλήσει το ψωμί.
Βγάλτε τη ζύμη από το μπολ, ζυμώστε τη για λίγο, κόψτε τη 3 μέρη και βάλτε τη στη φόρμα.
Καλύψτε τις φόρμες με διαφανή μεμβράνη και αφήστε τη ζύμη να διπλασιαστεί σε θερμοκρασία δωματίου για 2 ώρες.
Ψήστε τη στους 200°C για περίπου 20-25 λεπτά, βάζοντας μέσα στο φούρνο ένα δοχείο με νερό.