ΠΙΣΩ
2 minuti
The Factory of Taste

Delicious Identities - Σπέσιαλ συνταγές των αδελφών Cerea και του Davide Oldani

Δημοσιεύθηκε στις 11 Οκτωβρίου 17

Ένας espresso, δύο συνταγές, τρεις σεφ με αστέρια Michelin.
Η παράδοση, η έρευνα και η καινοτομία συνδυάζονται σε μια μοντέρνα ερμηνεία του τυπικού ιταλικού πρωινού, για να γιορτάσουν την 4η έκδοση του «Delicious Identities».

 

Οι αδερφοί Roberto και Enrico Cerea του Identità New York και ο Davide Oldani του Identità Chicago μάς δίνουν το δικό τους «Buongiorno!» μαζί με τη Lavazza, τον χορηγό της πρωτοβουλίας, δημιουργώντας δύο αποκλειστικές συνταγές, αντάξιες των καλύτερων ιταλικών εστιατορίων.

«Ένα πρωινό έδεσμα: η χαρά του να αρχίζετε την ημέρα σας με κάτι γλυκό, που ικανοποιεί τον ουρανίσκο αλλά και την ψυχή».
Roberto Cerea

Ένα τέλεια ψημένο μάφιν με απαλό γιαούρτι και κρέμα καφέ: ένας συνδυασμός που εκφράζει απόλυτα την τελειότητά του σε συνδυασμό με τον πρωινό σας espresso. Ένα πρωινό που δημιουργεί αμέσως μια αίσθηση σπιτιού και οικογένειας, αφυπνίζοντας τη χαρά του να είσαι με κάποιον άλλον.

 

Η γεύση και το μοναδικό άρωμα του καφέ: προσθέτουν χαρακτήρα και ενεργούν ως ένα fil rouge που συνδέει αυτές τις συνταγές. Τα δύο αδέλφια επέλεξαν να θρυμματίσουν τους κόκκους καφέ, που υποβάλλονται σε ένα δεύτερο ψήσιμο στο φούρνο, ένα απαραίτητο βήμα για να αναδειχθούν όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους.

 

Μια απλή συνταγή με άρωμα σπιτιού, για ένα ιταλικό «Buongiorno!».
Οι οικογενειακές και παιδικές αναμνήσεις είναι εμφανείς πίσω από τη δημιουργία του σεφ Davide Oldani.

«Ένα σνακ ιταλικού στιλ που κυριαρχείται από τον καφέ και συνοδεύεται από παραδοσιακές γεύσεις».
Davide Oldani

Ο δημιουργός της ποπ κουζίνας, Davide Oldani, επιζητά πάντα να δημιουργεί ένα fusion συνδυασμό παράδοσης, υψηλής ποιότητας και διαθεσιμότητας. Αυτή η συνεχής αναζήτηση έχει οδηγήσει σχεδόν σε μια δεκαετή στενή συνεργασία με τη Lavazza.

Lavazza-Magazine-InspiringCooking-IdentitaGolose-Articolo-imgsx1
Lavazza-Magazine-InspiringCooking-IdentitaGolose-Articolo-imgdx1

Είναι ακριβώς αυτή η συνεχής επιστροφή του στην παράδοση, σε μια ολοένα και πιο σύνθετη κοινωνία, που έχει εμπνεύσει αυτή τη δημιουργία.
Ο Oldani προτείνει έναν καφέ που παρασκευάζεται σε μια καφετιέρα moka, συνοδευόμενο από 3 φρέσκιες μαρμελάδες φρούτων και ένα ανάλαφρο ψωμί φτιαγμένο με μια καινοτόμο τεχνική: τη siphon.

 

Η πεμπτουσία των ιταλικών σνακ, με αρώματα και γεύσεις που είναι ικανά να σας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο.

Βρήκαμε κάποια άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν...

MAGAZINE
Ριζότο καφέ και τυριού φοντίνα με καφέ και σύκα με κανέλα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 20λ
Φιλέτο βοδινού αρωματισμένο με καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Κώνοι σοκολάτας καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Σαλάτα Θαλασσινών με Κρέμα Μοτσαρέλα Buffalo

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Τιραμισού espresso

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Ριζότο Κολοκύθας και Robiola με Σουβλάκια Λουκάνικο σε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 40λ
Cheesecake Καφέ με Μαρμελάδα Μελιού

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Πανετόνε με Ζαμπαγιόνε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Ταρτάκι Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ