Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, η Lavazza ξεκίνησε μια μοναδική πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τη Deliveroo, τη δημοφιλή υπηρεσία κατ’ οίκον διανομής φαγητού: ένα γκουρμέ πρωινό για 2 άτομα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με την υπογραφή του σεφ Filippo La Mantia που μπορείτε να παραγγείλετε από την άνεση του καναπέ σας.
Είτε είστε του γλυκού είτε του αλμυρού, το μενού κάλυπτε όλα τα γούστα. Εκτός από ένα πακέτο μονοποικιλιακού καφέ Lavazza, Cereja Passita ή Selva Alta, υπήρχε η επιλογή μεταξύ ντόνατς Kraffa και arancini με πέστο λάιμ.
Επίσης, για να ολοκληρωθεί αυτή η υπέροχη προσφορά, στο κουτί περιλαμβάνονταν και δύο φλιτζάνια για καφέ Single Origin καθώς και μια καφετιέρα moka.