Η Aurora αλλάζει
«Nuvola» είναι το όνομα που έχει επιλεγεί για το έργο ανάπλασης που η Lavazza υποστηρίζει σε συνεργασία με την πόλη του Τορίνο, στην περιοχή του πρώην κεντρικού κτιρίου του Enel στην περιοχή Aurora, η οποία ήταν ανέκαθεν μια περιοχή με βιομηχανίες, βιοτεχνίες και κατοικίες.
Το Κέντρο Εταιρικής Διαχείρισης της Lavazza
Μια ενιαία θέση για τα γραφεία της: με την κατασκευή του νέου κέντρου εταιρικής διαχείρισης, η Lavazza συγκέντρωσε στο ίδιο μέρος 600 άτομα από τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες της πόλης.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα ιστορικά κτίρια
Το συγκρότημα Nuvola ενισχύει τη βιομηχανική κληρονομιά της πόλης του Τορίνο. Η τρέχουσα τοποθεσία του κέντρου εταιρικής διαχείρισης της Lavazza αποτέλεσε στο παρελθόν έδρα ιταλικών εταιρειών υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των Società Elettrica Alta Italia, Sip και Enel. Η Lavazza συνεργάστηκε με την πόλη για την ανακαίνιση και την αναδιάρθρωση των κτιρίων, τα οποία διέθεταν στοιχεία ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος.
IAAD – Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Τεχνών και Σχεδίου
Η αναδιάρθρωση πραγματοποιήθηκε τόσο σε υλικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο: η νέα έδρα IAAD διαθέτει 2.600 τ.μ. για εκπαιδευτικές δραστηριότητες, εκθέσεις και συνέδρια.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
La Centrale - Ο χώρος εκδηλώσεων της Lavazza
Εκδηλώσεις, συναυλίες, προσωρινές εκθέσεις: το πρώην εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής της Enel μετατράπηκε σε ένα ευέλικτο περιβάλλον που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1.000 άτομα.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Κήπος-Πλατεία
Μια πράσινη όαση στην καρδιά της Nuvola: σιντριβάνια, ελαιόδεντρα, παγκάκια, μεγάλες καταπράσινες εκτάσεις και μια νέα διάβαση πεζών μεταξύ των οδών Via Ancona και Via Bologna.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αρχαιολογικός χώρος
Ένας ιστορικός χώρος: 1.600 τ.μ. όπου διατηρούνται και ενισχύονται τα ερείπια της Παλαιοχριστιανικής Βασιλικής και μια νεκρόπολη που αποκαλύφθηκε κατά τις ανασκαφές για την κατασκευή του κτιρίου με τα γραφεία.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ