ΝΕΟ

Espresso Classico

Classico, απόλυτη δεξιοτεχνία. Χρειάζεται χρόνος για να γίνεις κλασικός. Απολαύστε αυτές τις νότες δημητριακών, ισορροπημένες με λίγη οξύτητα. Με έμπνευση από τις ιταλικές ζωντανές πόλεις, η επιλογή, η ανάμειξη και το καβούρδισμα που χρησιμοποιείται αποτελούν απόλυτη έκφραση δεξιοτεχνίας.

  • ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ
ΕΝΤΑΣΗ 9
  • 10
  • 30
Γλυκός και ισορροπημένος, ελαφριά οξύτητα με κύριες νότες δημητριακών και επίγευση μπισκότου
  • 100% Arabica

    ΣΥΝΘΕΣΗ

  • Κεντρική/Νότια Αμερική

    ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

estrazioni_classico-espresso-banner

 

 

Οι νέες κάψουλες Lavazza:

 

 

<p>Κατασκευασμένες από ειδικούς του καφέ στην ανάμειξη </p>

Κατασκευασμένες από ειδικούς του καφέ στην ανάμειξη

<p>Οι νέες μας κάψουλες με μηδενικό αντίκτυπο&nbsp;CO₂ &nbsp;</p>

Οι νέες μας κάψουλες με μηδενικό αντίκτυπο CO₂  

<p>Κάψουλες αλουμινίου για την προστασία όλου του αρώματος του καφέ</p>

Κάψουλες αλουμινίου για την προστασία όλου του αρώματος του καφέ

ncc-aluminium-icons-ideal-for-espresso-dek-m
ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
Αρωματικές νότες
Δημητριακά
Μπισκότο
Ένταση 9/13
Καβούρδισμα Μέτριο – Σκούρο / βαρέλι αργού καβουρδίσματος
Τεχνικές πληροφορίες
Περιγραφή
Κάψουλες μίας δόσης αλεσμένου καφέ
Ένταση
9
Καθαρή ποσότητα
58 g
Μέγεθος συσκευασίας
Πακέτο με 10 κάψουλες καφέ

Ιταλική τελειότητα με μηδενικό αντίκτυπο CO₂

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προτάσεις για το αποψινό σας δείπνο: αφήστε αυτές τις συνταγές να σας εμπνεύσουν!

MAGAZINE
Κώνοι σοκολάτας καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 20λ
Φιλέτο βοδινού αρωματισμένο με καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Ριζότο καφέ και τυριού φοντίνα με καφέ και σύκα με κανέλα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Σαλάτα Θαλασσινών με Κρέμα Μοτσαρέλα Buffalo

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Τιραμισού espresso

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Ριζότο Κολοκύθας και Robiola με Σουβλάκια Λουκάνικο σε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 40λ
Cheesecake Καφέ με Μαρμελάδα Μελιού

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Πανετόνε με Ζαμπαγιόνε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Ταρτάκι Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ