Maurilio Garola

Μπορείτε να βρείτε τον καφέ μας σε αυτά τα εστιατόρια:

La Ciau del Tornavento (Treiso). 

Γεννημένος το 1958 στην Avigliana, κοντά στο Τορίνο, ο Maurilio Garola πέρασε δέκα χρόνια δουλεύοντας σε διάφορες κουζίνες, προτού ανοίξει το δικό του εστιατόριο στα γαλλοιταλικά σύνορα.

Το 1989, μαζί με τη συνέταιρό του Nadia Benech, άνοιξε το La Ciau, ένα εστιατόριο με ειδίκευση στην κουζίνα της περιοχής Piedmont. Αντλώντας την έμπνευσή του από το καλό κρασί και την τρούφα, το 1997 μετακόμισε στο Treiso, στην καρδιά της περιοχής Langhe: το εστιατόριο ονομάστηκε La Ciau del Tornavento και το 2009 είχε ήδη λάβει τρία πιρούνια και ένα αστέρι Michelin. Πηγή περηφάνειας για τον Maurilio είναι το κρασί του: το κελάρι του, στην καρδιά του λόφου, περιλαμβάνει πάνω από 60.000 φιάλες με 1.800 ετικέτες από ολόκληρο τον κόσμο. Η ποιότητα των κρασιών χάρισε στο εστιατόριο δύο ποτήρια από το Wine Spectator Award of Excellence.
Από το 2011, ο Maurilio Garola είναι Brand Ambassador της Lavazza.

La Ciau del Tornavento

Η κουζίνα του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Maurilio Garola, σε συνεργασία του Marco Lombardo, προσφέρει στους επισκέπτες της μια ποικιλία κλασικών πιάτων του Piedmontese, με μερικές επιλογές να έχουν δανειστεί στοιχεία από τη μακρινή πλευρά των Άλπεων και με μια γενναιόδωρη δόση θαλασσιών. Όλες οι επιλογές περιλαμβάνουν ιδανικές προσμίξεις και είναι απόλυτα ισορροπημένες, έχοντας ως κοινό παρανομαστή τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και, πάνω από όλα, την ξεχωριστή εστίαση στο χειροποίητο φαγητό.

 

Piazza Baracco, 7

12050 Treiso, Cuneo

Οι άλλοι σεφ