Μια ιστορία αειφορίας

πίσω από κάθε φλιτζάνι

Φροντίδα, δεξιοτεχνία και αειφορία. Στη Lavazza πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο καλός καφές είναι αποτέλεσμα της ένωσης αυτών των στοιχείων. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε το Coffee Defenders: μια κοινότητα barista και λάτρεων του καφέ με στόχο την υποστήριξη αγροτών και τη διάδοση της κουλτούρας καλού καφέ, στο όνομα της αειφορίας.

 

Μέσω του La Reserva de ¡Tierra! Coffee Defenders  θα χρηματοδοτήσουμε απευθείας τα έργα αειφορίας του Fondazione Lavazza, βοηθώντας τους αγρότες να αυξήσουν την ποιότητα της συγκομιδής τους και υποστηρίζοντας barista με αποκλειστικά υλικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, προκειμένου να βελτιώσουν τον επαγγελματικό τους ρόλο και να ενισχυθεί η εμπειρία καφέ του τελικού καταναλωτή, σε όλες τις μορφές, στιγμές και από κάθε άποψη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια καθολική προσέγγιση που συνδυάζει μια αποτελεσματική πρακτική δέσμευση και μια χειροπιαστή εμπλοκή της κοινότητας

λάτρεων του καφέ.

Ως Coffee Defenders πιστεύουμε ότι οι βιώσιμες πρακτικές μπορούν να βελτιώσουν αποτελεσματικά την ποιότητα των κόκκων και τη ζωή όλων των παραγόντων στην αλυσίδα παραγωγής του καφέ. Καθώς καλύτερος καφές δεν είναι δυνατός χωρίς τη συμμετοχή των αξιών, των προσπαθειών και του πάθους όλων των εμπλεκομένων παραγόντων καφέ.

 

 

Ενίσχυση της εξειδίκευσης

Με το Coffee Defenders, το La Reserva de ¡Tierra! επισημαίνει τον κεντρικό ρόλο των barista στην εκπαίδευση και εμπλοκή της κοινότητας και των λάτρεων του καφέ, παρέχοντας την κατάλληλη υποστήριξη για τη διάδοση πρακτικών αειφορίας και ποιότητας.

Υποστήριξη φυτειών

2 περιοχές καφέ και 2 συγκεκριμένες εργασίες αειφορίας με τον ίδιο βασικό στόχο: την αύξηση της ποιότητας συγκομιδής και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των τοπικών αγροτών.

Ανακαλύψτε την άμεση δέσμευσή μας βοηθώντας τοπικές κοινότητες στη Meta, στην Κολομβία, και στη Lambari, στη Βραζιλία.

Η φιλοσοφία μας

Καλύτερος καφές σημαίνει καλύτερη ζωή και καλύτερο μέλλον.

Ο καλός καφές είναι το αποτέλεσμα καλών και αειφόρων πρακτικών, σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής.

Για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο προϊόν και μια καλύτερη εμπειρία καφέ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα από τους Coffee Defenders

Μείνετε ενημερωμένοι με όλα τα τελευταία νέα και δραστηριότητες σχετικά με τη δέσμευση του Coffee Defenders.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ