Ανακαλύπτοντας την αειφορία
Ένας καλός καφές είναι σαν μια υπέροχη ιστορία, είναι μια απόλαυση που πρέπει να μοιράζεται.


Ήταν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του το 1935 στη Νότια Αμερική που ο Luigi Lavazza εξέφρασε την απογοήτευσή του βλέποντας την καταστροφή ολόκληρων καλλιεργειών καφέ που είχαν μείνει απούλητες… Ήταν μια εμπειρία που τον επηρέασε βαθιά και τελικά διαμόρφωσε το όραμά του για το πώς πρέπει να διεξάγονται οι επιχειρήσεις. Από τότε, δίνουμε πάντα ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομική, ανθρώπινη, περιβαλλοντική και πολιτιστική κληρονομιά των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Με τα χρόνια, αυτή η προσοχή έγινε συγκεκριμένη δράση υπέρ των παραγωγών και των κοινοτήτων τους, καθώς και ουσιαστική βοήθεια για οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε όλη την υδρόγειο. Πώς το κάναμε αυτό; Κοινοποιώντας το όραμά μας και τη δέσμευσή μας σε εσωτερικά και εξωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη.


Ο στόχος της Lavazza είναι να δημιουργήσει έναν συνεχή κύκλο στον οποίο η καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών, η υπεροχή ποιότητας και η αειφορία αλληλοϋποστηρίζονται, χάρη στη συμβολή των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό να βελτιωνόμαστε, μέρα με τη μέρα, στον δρόμο προς την αειφόρο ανάπτυξη.


«Ένας κόσμος που καταστρέφει τα αγαθά της φύσης είναι ένας κόσμος στον οποίο δεν θέλω να ανήκω»
LUIGI LAVAZZA, 1935
Η δέσμευσή μας
Για πάνω από τέσσερις γενιές, η επιχειρηματική προσέγγιση της οικογένειας Lavazza έχει μεταλαμπαδευτεί σε παραγωγούς, εταίρους, συνεργάτες και καταναλωτές. Η Lavazza θέλει να συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση, με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων μερών της, επειδή η αειφόρος ανάπτυξη αποτελεί κοινή ευθύνη.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Fondazione Lavazza
Το Ίδρυμα Giuseppe e Pericles Lavazza Onlus, που ιδρύθηκε το 2004, προωθεί και υλοποιεί έργα οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής αειφορίας, με σκοπό την υποστήριξη των κοινοτήτων που παράγουν καφέ σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Έκθεση Αειφορίας
Η Lavazza, κάθε χρόνο από το 2014, δημοσιεύει την Έκθεση Αειφορίας της, γνωστοποιώντας τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις της.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

 

 

 

 

Coffee Study Program
Τέσσερις μαθητές σε ένα ταξίδι αειφορίας στην Δομινικανή Δημοκρατία.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ