Vanilla Iced Coffee

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
12ώ5λ

Το σιρόπι βανίλιας κάνει κάθε γουλιά απολαυστική για τον ουρανίσκο και το πνεύμα. Ένας πρωτοποριακός καφές, με κοσμοπολίτικη αίσθηση.
Συστατικά
  • 1 φλιτζάνι espresso (καφετιέρα moka)
  • 150 ml γάλα
  • 2 κ.σ. σιρόπι βανίλιας
  • 6-8 παγάκια καφέ (καφετιέρα moka)
Προετοιμασία

Για να φτιάξετε τα παγάκια καφέ, γεμίστε τις παγοθήκες με καφέ. Είναι σημαντικό να μην βάλετε ζάχαρη στον καφέ, αλλιώς δεν θα παγώσει. Γεμίστε ένα ποτήρι 300 ml με παγάκια καφέ και προσθέστε 250 ml γάλα. Φτιάξτε τον espresso και προσθέστε το σιρόπι βανίλιας. Τέλος, περιχύστε το στο γάλα και τον πάγο. Το Vanilla Iced Latte είναι έτοιμο!

Παρουσίαση

Σερβίρετε το Vanilla Iced Latte με καλαμάκι.

Μέθοδος

Για να φτιάξετε τα παγάκια καφέ, γεμίστε τις παγοθήκες με καφέ.

Είναι σημαντικό να μην βάλετε ζάχαρη στον καφέ, αλλιώς δεν θα παγώσει.

Γεμίστε ένα ποτήρι 300 ml με παγάκια καφέ και προσθέστε 250 ml γάλα.

Φτιάξτε τον espresso και προσθέστε το σιρόπι βανίλιας.

Στη συνέχεια, περιχύστε το στο γάλα και τον πάγο.

Το Vanilla Iced Latte είναι έτοιμο!

 

 

Παρουσίαση

Σερβίρετε το Vanilla Iced Latte με καλαμάκι.

 

 

Προτάσεις για το αποψινό γεύμα: αφήστε αυτές τις συνταγές να σας εμπνεύσουν!

MAGAZINE
Κώνοι σοκολάτας καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Σαλάτα Θαλασσινών με Κρέμα Μοτσαρέλα Buffalo

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Τιραμισού espresso

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Ριζότο Κολοκύθας και Robiola με Σουβλάκια Λουκάνικο σε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 40λ
Cheesecake Καφέ με Μαρμελάδα Μελιού

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Πανετόνε με Ζαμπαγιόνε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Ταρτάκι Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
MAGAZINE 10ώ
Ψωμί με σιτάρι Kamut® Khorasan και καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 10ώ
Τονοσαλάτα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ