Ετοιμάστε έναν espresso ristretto.
Ρίξτε σε ένα μπλέντερ τον πάγο, τον οποίο μπορείτε πρώτα να τρίψετε, το παγωτό, τις φρέσκιες φράουλες και τέλος τον espresso.
Ανακατέψτε σε υψηλή ταχύτητα: το μείγμα πρέπει να έχει παχύρευστη υφή και να μην είναι υγρό. Για να αποκτήσετε αυτήν την υφή, μπορείτε να διακόπτετε τακτικά την ανάμειξη και να ανακατεύετε το μείγμα με ένα κουτάλι, για να μην σχηματίζονται σβώλοι.
Προσθέστε τη μαρέγκα και ανακατέψτε με ένα μακρύ κουτάλι.