για τον καφέ cold brew
Ετοιμάστε τον καφέ cold brew και αφήστε τον να εκχυλιστεί σε κρύο νερό για περίπου 12 ώρες.
Στη συνέχεια, φιλτράρετέ το χρησιμοποιώντας μια βρεγμένη και στραγγισμένη χαρτοπετσέτα ή χάρτινο φίλτρο. Ανάλογα με το αν το φίλτρο είναι λεπτό ή χοντρό θα έχετε διαφορετικά αποτελέσματα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τη μέθοδο που εσείς προτιμάτε.
Προσθέστε 200 ml νερό στα 200 ml καθαρού καφέ cold brew.
Ρίξτε 100 γρ. λεμονάδα βύσσινο που φτιάξατε σε κάθε ποτήρι και προσθέστε 150 γρ. αραιωμένο cold brew.