Για το φιλέτο
Τσιγαρίστε το φιλέτο σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, σκόρδο, δάφνη, δεντρολίβανο και θυμάρι. Προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι και, μόλις το κρέας ροδίσει, αφαιρέστε το σκόρδο και ανακατέψτε με λευκό κρασί. Αφήστε το να δέσει και, στη συνέχεια, ψήστε στους 180°C για 10-15 λεπτά.
Μόλις μαγειρευτεί, αφαιρέστε το κρέας από τον φούρνο και αφήστε το να ξεκουραστεί για 2-3 λεπτά.
Βάλτε 2 φέτες μπέικον σε ένα καυτό τηγάνι και τηγανίστε τις μέχρι να γίνουν τραγανές.