Για να προετοιμάσετε τις ταλιατέλες, κοσκινίστε τα αλεύρια μαζί με τη σκόνη καφέ.

Κάντε μια τρύπα στα ξηρά συστατικά και προσθέστε 5 αυγά.

Ζυμώστε για 5 λεπτά μέχρι να αποκτήσετε μια παχιά, ομοιόμορφη ζύμη.

Βάλτε τη ζύμη σε μια μεμβράνη και αφήστε τη να ξεκουραστεί για μία ώρα.

Απλώστε τη ζύμη σε μια ξύλινη επιφάνεια και φτιάξτε τις ταλιατέλες με μια μηχανή ζυμαρικών.

Κομματιάστε το κατσικίσιο τυρί και βάλτε το σε μια κατσαρόλα με το γάλα και την κρέμα.

Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να πάρετε μια πυκνή και βελούδινη κρέμα. Βράστε τις ταλιατέλες.

Σοτάρετε με βούτυρο και ψιλοκομμένα φουντούκια.