Ξεκινήστε με την εκτέλεση του κρύου ζωμού: ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο, αλέστε τους κόκκους καφέ Qualità Oro και τοποθετήστε τα σε μια κατσαρόλα με το νερό. Όταν το νερό βράσει, χαμηλώστε τη φωτιά. Αφήστε το μείγμα να μαγειρευτεί για περίπου 1 ώρα.
Μαγειρέψτε τον κατεψυγμένο αρακά για 4 λεπτά σε μια κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό.
Στραγγίστε τον και βάλτε τον στην άκρη, κρατώντας 60 γρ. για διακόσμηση.
Σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά, προσθέστε το στον αρακά μαζί με την κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας μια κουτάλα από το ζωμό αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό.
Προσθέστε τον αλεσμένο καφέ Qualità Oro στο βούτυρο (αφαιρέστε το από το ψυγείο 3 ώρες νωρίτερα, ώστε το βούτυρο να αποκτήσει "κρεμώδη" υφή) και ανακατέψτε το μείγμα με το χέρι μέχρι να γίνει λείο και ομοιόμορφο. Αφήστε το να κρυώσει και βάλτε το στο ψυγείο.
Αφήστε το να κρυώσει και βάλτε το στο ψυγείο.
Σε μια κατσαρόλα, τσιγαρίστε το ρύζι ανακατεύοντάς το συνεχώς, χωρίς νερό ή λίπος. Όταν το ρύζι γίνει διάφανο, χαμηλώστε τη φωτιά και προσθέστε σταδιακά τον ζωμό με μία κουτάλα, περιμένοντας κάθε φορά να απορροφηθεί ο ζωμός από το ρύζι.
Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για περίπου 18 λεπτά. Το ρύζι πρέπει να μαγειρευτεί καλά, να είναι μαλακό και να έχει απορροφήσει πλήρως τον ζωμό.
Όταν είναι έτοιμο, προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο καφέ και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.
Για πιο κρεμώδη υφή, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μασκαρπόνε.