ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
Πάρτε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε τη ζάχαρη και τα αυγά και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια αφράτη και ανάλαφρη ζύμη.
Ετοιμάστε τον καφέ και, ενώ περιμένετε για την εκχύλιση, κοσκινίστε τα αλεύρια και τη μαγιά. Αυτό θα κάνει τη ζύμη ακόμη πιο ανάλαφρη και αφράτη. Προσθέστε τα αλεύρια στο μείγμα των αυγών, αναμείξτε τον φρέσκο καφέ και το φυστικέλαιο, ανακατεύοντας με ένα ηλεκτρικό μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα. Όταν το μείγμα γίνει λείο και απαλό, βάλτε το σε μια φόρμα για ντόνατ που έχετε ήδη λαδώσει, με διάμετρο 24 cm. Πριν το ψήσιμο, θυμηθείτε να πασπαλίσετε την επιφάνεια της ζύμης με χοντρό αλάτι. Ψήστε στους 170°C για 40 λεπτά.