Κόψτε τη σοκολάτα σε κομμάτια.
Βάλτε τη σε ένα μπολ και λιώστε τη σε μπεν μαρί.
Αναμείξτε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη.
Ρίξτε την κρέμα σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε τη να βράσει.
Μουλιάστε τη ζελατίνη σε κρύο νερό.
Ανακατέψτε τους χτυπημένους κρόκους με τη βραστή κρέμα και αφήστε το μείγμα να μαγειρευτεί στους 90°C χωρίς να βράσει, μέχρι η κρέμα να γίνει βελούδινη.
Ρίξτε την κρέμα στη λευκή σοκολάτα, ανακατεύοντας απαλά με ένα σύρμα.
Στη συνέχεια, στραγγίξτε τη ζελατίνη και ανακατέψτε την καλά μαζί με το λικέρ καφέ και τον καφέ.
Αφήστε το μείγμα να κρυώσει ελαφρώς.
Στη συνέχεια, ανακατέψτε καλά τη σαντιγί.
Βάλτε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν απολαύσετε το γλύκισμα.