Φτιάξτε τον espresso.
Λιώστε τη ζάχαρη στο espresso και προσθέστε το νερό. Ανακατέψτε καλά.
Στη συνέχεια, προσθέστε την κρέμα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα πλαστικό μπολ και αφήστε το στην κατάψυξη για 4-5 ώρες. (Όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα, τόσο περισσότερη ώρα θα πρέπει να παραμείνει στην κατάψυξη).
Μόλις παγώσει, κόψτε το μείγμα σε κομμάτια μεγέθους ζαριού.
Προσθέστε τα κουταλάκια του espresso και του amaretto και χτυπήστε το μείγμα
στο μίξερ χειρός.
Το Sorbet καφέ είναι έτοιμο για σερβίρισμα!