Ανακατέψτε τα 60 γρ. ζάχαρη με τους 4 κρόκους.
Χτυπήστε τα 4 ασπράδια με 60 γρ. ζάχαρη μέχρι να σφίξει η μαρέγκα.
Μαλακώστε τη ζελατίνη σε κρύο νερό.
Χτυπήστε την κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί.
Ανακατέψτε τη σαντιγί με τους κρόκους.
Λιώστε τη ζελατίνη στον καφέ και προσθέστε τη στο μείγμα.
Προσθέστε τα χτυπημένα ασπράδια ανακατεύοντας από κάτω προς τα πάνω.
Αδειάστε το μείγμα σε μια ορθογώνια φόρμα για κέικ.
Καλύψτε τη με τη φέτα παντεσπάνι και βρέξτε τη με το γλυκό καφέ.
Βάλτε τη φόρμα στην κατάψυξη για 6 ώρες.