ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει, προσθέστε τη σαντιγί και ανακατέψτε. Σπάστε τα αυγά και ξεχωρίστε τα ασπράδια από τους κρόκους. Σε ένα μπολ, χτυπήστε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν. Ρίξτε τους κρόκους στη σοκολάτα, διατηρώντας το μείγμα αφράτο και ομοιόμορφο, χωρίς σβώλους. Προσθέστε ανακατεύοντας απαλά το 1/3 από τα σφιχτά ασπράδια και συνεχίστε με τα υπόλοιπα 2/3.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα κορνέ (αν δεν έχετε, χρησιμοποιήστε μια σακούλα καταψύκτη) και, στη συνέχεια, γεμίστε τα ποτήρια με τη μους (περίπου 2/3 του ποτηριού). Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.