ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ
Ανακατέψτε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες μείγμα. Κάντε μια τρύπα στο αλεύρι, πασπαλίστε με τον αλεσμένο καφέ και βάλτε στο κέντρο το μείγμα βουτύρου-ζάχαρης. Στη συνέχεια, προσθέστε στην τρύπα το αυγό και τον κρόκο. Ξεκινήστε να ανακατεύετε τα υλικά, δημιουργώντας σιγά σιγά ένα ομοιογενές μείγμα. Ζυμώστε μέχρι να αποκτήσετε μια απαλή ζύμη και αφήστε τη να ξεκουραστεί στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.