Για τα σου ζαχαροπλαστικής
Βράστε το νερό και το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και, στη συνέχεια, προσθέστε το αλεύρι. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Όταν το μείγμα «ξεκολλάει» από τα πλαϊνά της κατσαρόλας, αφαιρέστε το από τη φωτιά και προσθέστε ένα ένα τα αυγά, ανακατεύοντας μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Βάλτε τη ζύμη σε ένα κορνέ και φτιάξτε τα σου σε ένα ταψάκι. Ψήστε στους 180°C για 15-20 λεπτά. Να τα ελέγχετε τακτικά, χωρίς να ανοίγετε την πόρτα του φούρνου.