Βάλτε τη ζελατίνη σε κρύο νερό να μουλιάσει.
Ανακατέψτε τη ζάχαρη με τους κρόκους.
Αφήστε το γάλα να βράσει.
Ρίξτε το μείγμα στο γάλα και, ανακατεύοντας διαρκώς με ένα σύρμα, μαγειρέψτε το μείγμα μέχρι να αποκτήσει μια βελούδινη, κρεμώδη πυκνότητα. Μην βράσετε το μείγμα.
Στραγγίξτε τη ζελατίνη και προσθέστε τη στο καυτό μείγμα και ανακατέψτε.
Προσθέστε τον καφέ και το λικέρ.
Αφήστε το μείγμα να κρυώσει, χωρίς να το αφήσετε να πήξει.
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος και προσθέστε τη στο κρύο μείγμα, διπλώνοντάς το από κάτω προς τα επάνω.
Γεμίστε 6 φόρμες μίας δόσης ή μία μεγάλη φόρμα και βάλτε τις στο ψυγείο για 6 ώρες.