Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και όλα τα μανιτάρια.
Σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και το βούτυρο. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Μαγειρέψτε για 6-7 λεπτά.
Στη συνέχεια, ρίξτε μέσα στο τηγάνι τον καφέ.
Σε ένα άλλο τηγάνι, σοτάρετε το σπανάκι με το βούτυρο, προσθέτοντας όσο αλάτι και πιπέρι θέλετε.
Ετοιμάστε τα βραστά αυγά: μαγειρέψτε για 4 λεπτά σε βραστό νερό και κατόπιν καθαρίστε τα κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Φροντίστε να μην σπάσει το ασπράδι. Προσθέστε στο νερό μια πρέζα χοντρό αλάτι και μία σταγόνα ξύδι (λευκό ή κόκκινο). Αυτό θα κάνει το καθάρισμα των αυγών ευκολότερο.