Βάλτε 350 γρ. ζάχαρη σε μια κατσαρόλα, προσθέστε 100 ml νερό και αφήστε τη να καραμελώσει. Όταν το σιρόπι αποκτήσει ομοιόμορφο καραμελέ χρώμα, προσθέστε 30 ml ξίδι και 200 γρ. κρέμας. Συνεχίστε το μαγείρεμα για 1 λεπτό και αφήστε το butterscotch να κρυώσει για περίπου μία ώρα.

 

Τοποθετήστε μια γενναιόδωρη ποσότητα butterscotch στον πάτο ενός ποτηριού, ζεστάνετε 150 ml γάλα χωρίς να το βράσετε και κάντε το κρέμα με ένα μίξερ χειρός ή καφετιέρα με έμβολο. Έτσι θα αποκτήσετε ένα ανάλαφρο αφρόγαλα.

 

Ετοιμάστε τον καφέ και, μόλις είναι έτοιμος, ρίξτε πρώτα το γάλα στο ποτήρι και, στη συνέχεια, προσθέστε μια κούπα espresso.