Βράστε 1 λίτρο γάλα, προσθέστε το κακάο και τη ζάχαρη και, στη συνέχεια, χαμηλώστε τη φωτιά

Αφήστε τη σοκολάτα να πήξει για 10 λεπτά ή περισσότερο, ανάλογα με τη ρευστότητα που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, αφήστε το ρόφημα να κρυώσει.

 

Εν τω μεταξύ, ετοιμάστε τον καφέ. Στη συνέχεια, βάλτε πάγο σε ένα ποτήρι κοκτέιλ, ανακατέψτε την κρύα σοκολάτα με 50 ml γάλα και ρίξτε το μείγμα στον πάγο. Προσθέστε τον καφέ και γαρνίρετε με σαντιγί.