Προετοιμάστε το σιρόπι λεμονιού μια ημέρα νωρίτερα.

Πλύντε τα λεμόνια, αφαιρέστε και κόψτε τη φλούδα σε λωρίδες. Στη συνέχεια, βάλτε τις φλούδες σε ένα κατσαρολάκι με νερό και ζάχαρη, αφήστε τις να βράσουν για 8-9 λεπτά, αφήστε τις να κρυώσουν και διατηρήστε τις στο ψυγείο.

 

Ετοιμάστε τον καφέ με την καφετιέρα moka, ζεστάνετε το γάλα χωρίς να το αφήσετε να βράσει, προσθέστε το σιρόπι λεμονιού και κάντε το μείγμα κρέμα με ένα μίξερ.

 

Βάλτε το μείγμα σε ένα φλιτζάνι cappuccino, προσθέστε το γάλα τοποθετώντας τον αφρό πρώτα με ένα κουτάλι και απολαύστε χωρίς να προσθέσετε ζάχαρη.