Γεμίστε ένα φλιτζάνι για espresso με φρέσκο καφέ. Βάλτε λίγη κανέλα στο φλιτζάνι και αφήστε τον για περίπου 2 λεπτά.

 

Τρίψτε μια φλούδα πορτοκαλιού στα ποτήρια γευσιγνωσίας για περισσότερο άρωμα. Αυτό θα δημιουργήσει μια αρωματική αντίθεση, δίνοντας ένταση στο άρωμα του καφέ.

 

 

Ρίξτε τον espresso στα ποτήρια και προσθέστε 35 ml βραστό νερό. Το ιδανικό ρόφημα για χαλάρωση είναι έτοιμο να σερβιριστεί.

 

* Εάν χρησιμοποιείτε καφετιέρα moka 3 φλιτζανιών, προτείνουμε να βυθίσετε το στικ κανέλας στο επάνω μέρος του παρασκευαστή καφέ.