ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Το νέο Ημερολόγιο της Lavazza

Πιστεύω σε έναν κόσμο όπου η ακραία φτώχεια θα είναι μόνο μια μακρινή ανάμνηση.
Daphne Nederhorst, ιδρύτρια της «Sawa World»
Αυτό που κάνω για το 2030 είναι
να ενθαρρύνω τους νέους να αφυπνιστούν.

Το όνομά μου είναι Daphne Nederhorst και από τότε που ήμουν επτά χρονών, ονειρευόμουν έναν κόσμο που να χαρακτηρίζεται από ισότητα.

Είμαι η ιδρύτρια της «Sawa World», μιας βραβευμένης ΜΚΟ που έχει αναγνωριστεί για τη μοναδική προσέγγισή της στην ενθάρρυνση των μειονεκτούντων νέων να αφυπνιστούν και να αγωνιστούν για να ξεφύγουν από την ακραία φτώχεια μέσω τοπικά ανεπτυγμένων λύσεων.

Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε προσφέρει πρόσβαση μεγάλης κλίμακας σε απλές, τοπικές καινοτομίες που δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Σε αυτές τις κοινότητες, οι άνεργοι νέοι μπορούν να ενημερωθούν για τοπικές καινοτομίες μέσα σε μια μέρα μέσω μιας σειράς εκπαιδευτικών εργαλείων και δραστηριοτήτων κατάρτισης, να ξεκινήσουν αμέσως μια μικρή επιχείρηση και να προσφέρουν τα απαραίτητα στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε πυροδοτήσει ένα καλοπροαίρετο φαινόμενο ντόμινο, προσεγγίζοντας χιλιάδες νέους που έγιναν αυτοαπασχολούμενοι στις πιο επισφαλείς κοινότητες του κόσμου. Είμαι βέβαιη ότι η Sawa World θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός κόσμου όπου η ακραία φτώχεια δεν θα είναι παρά μια μακρινή ανάμνηση. Στόχος μας είναι να έχουμε προσεγγίσει ένα δισεκατομμύριο νέους ανθρώπους μέχρι το 2030. Θα μπεις κι εσύ στο κίνημα μας;