ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Το νέο Ημερολόγιο της Lavazza

Το 2030 φαντάζει πολύ μακρινό, αλλά αν θέλουμε να έχουμε έναν καλύτερο κόσμο μετά από αυτό το ορόσημο, πρέπει να δράσουμε τώρα.

Το 2015, οι παγκόσμιοι ηγέτες συμφώνησαν στη συμμετοχή σε ένα Πρόγραμμα Δράση για Αειφόρο Ανάπτυξη, που καθορίζει σε 17 σημεία τι πρέπει να γίνει για να αλλάξουμε τον κόσμο και να εξασφαλίσουμε μια αξιοπρεπή ζωή για όλους τους κατοίκους του.

Αυτή η ευθύνη αφορά τους ανθρώπους όλων των επιπέδων. Κυβερνήσεις, θεσμικά όργανα, ιδιωτικές εταιρείες και μεμονωμένους πολίτες: μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους του προγράμματος δράσης.

«Εγώ τι κάνω;» είναι αυτό που πρέπει να αναρωτιόμαστε κάθε μέρα: το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να μας θυμίσει το ημερολόγιο αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το τελευταίο κεφάλαιο στη δέσμευσή μας για την αειφορία, η οποία έχει υλοποιηθεί σε πάνω από είκοσι έργα σε ολόκληρο τον κόσμο και περιλαμβάνει 60.000 παραγωγούς.

Όπως και εμείς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να δημιουργήσουμε το μέλλον που όλοι ονειρευόμαστε.

Ζητήσαμε από ορισμένους από αυτούς να μας μιλήσουν και να γίνουν οι πρωταγωνιστές αυτού του ημερολογίου. Μέσω των πορτρέτων του Platon, θα μας μιλήσουν κατά τη διάρκεια του έτους για τους στόχους τους οποίους πρεσβεύουν. Πιστεύουμε ότι από αυτούς μπορεί να ξεκινήσει μια θετική επανάσταση και, μαζί τους, μπορούμε να αφυπνήσουμε τις συνειδήσεις και να κάνουμε αυτό το μέλλον λίγο πιο εφικτό. Επειδή το 2030 είναι τώρα.

Κι εσύ, τι κάνεις για αυτό;