2015
2017

2016

Από τον πατέρα στον γιο

by Joey L

Joey L

Ο Anthony Lawrence Joseph, γνωστότερος ως Joey L., είναι ο νεαρός φωτογράφος πίσω από τις φωτογραφίες του Ημερολογίου της Lavazza για το 2016. Γεννημένος το 1989 στο Οντάριο του Καναδά, σήμερα ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, έχοντας ως κύριο θέμα του τις φωτογραφικές αναπαραστάσεις. Το «Halloween in Brooklyn» είναι το προσωπικό του έργο, αφιερωμένο στους μασκαρεμένους χαρακτήρες που ζωντανεύουν αυτή τη γειτονιά του Μεγάλου Μήλου κατά την ετήσια γιορτή, παρέχοντας την προσωπική ματιά του στην ψυχή της πόλης.

Αλλά η έμφυτη περιέργειά του σχετικά με τους διαφορετικούς τρόπους ζωής των ανθρώπων τον οδήγησε σε νέα και ανεξερεύνητα εδάφη. Από τα ιερά εδάφη στο Varanasi της Ινδίας μέχρι τα νότια της Αιθιοπίας, περνώντας μέσα από τις κουρδικές περιοχές του Ιράκ και της Συρίας, έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους φωτογράφους.

Τα θέματα στις φωτογραφίες του νεαρού Καναδού φωτογράφου Joey L είναι οι #Earthdefenders: σύγχρονοι ήρωες της γης, οι οποίοι, χάρη στις διδασκαλίες των προγόνων τους, υπερασπίζονται την βιοποικιλότητα και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης. Το φωτογραφικό ρεπορτάζ στην κεντρική και νότια Αμερική είναι η φυσική εξέλιξη του Ημερολογίου της Lavazza για το 2015 και υποστηρίζει την πρωτοβουλία Slow Food Terra Madre Giovani - We Feed the Planet.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΜΑΪΟΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ