2009
2011

2010

Η εμπειρία του ιταλικού espresso

by Miles Aldridge

Miles Aldridge

Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1964. Οι φωτογραφίες του, που έχουν δημοσιευτεί σε πολλά εξέχοντα περιοδικά, έχουν αποτελέσει αντικείμενο διάφορων εκθέσεων διεθνώς. Έχει πραγματοποιήσει διάφορες ατομικές εκθέσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Έργα του υπάρχουν στις μόνιμες συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων, το Victoria and Albert Museum στο Λονδίνο και το Διεθνές Κέντρο Φωτογραφίας στη Νέα Υόρκη. 

Το 2009, ο εκδοτικός οίκος Steidl δημοσίευσε το Pictures for Photographs, μια μεγάλη μονογραφία που συγκέντρωνε τα φωτογραφικά έργα και τα σκίτσα του. Ζει στο Λονδίνο με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του.

Η ιταλική μουσική είναι το κεντρικό θέμα του νέου ημερολογίου με τίτλο «Η εμπειρία του ιταλικού espresso 2010», ένα αφιέρωμα στον κόσμο του ταλέντου, της θετικότητας και του τρόπου ζωής. Πίσω από αυτό το τόσο συναρπαστικό και ηλιόλουστο ημερολόγιο είναι ο Άγγλος φωτογράφος Miles Aldridge, ο οποίος δημιούργησε 7 αξέχαστες φωτογραφίες. O Miles Aldridge λατρεύει τις αποχρώσεις που δεν υπάρχουν στη φύση, όπως το φωσφορίζον κίτρινο, το ροζ της τσιχλόφουσκας, το πράσινο του πλαστικού γρασιδιού, καθώς και τον διάλογο μεταξύ των αντιθέτων. Δεν είναι τυχαίο ότι το ύφος του ονομάζεται Futuretrò: ένα φουτουριστικό και vintage μείγμα που φωτίζεται από μια ποπ και ηλεκτρισμένη παλέτα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ