2006
2008

2007

Η πιο απίστευτη εμπειρία espresso

by Eugenio Recuenco

Eugenio Recuenco

Γεννημένος στη Μαδρίτη το 1968, έχει εργαστεί για πολλές διεθνείς και ισπανικές εφημερίδες και έχει επίσης ασχοληθεί με την παραγωγή διαφόρων διαφημιστικών καμπανιών για διεθνείς επωνυμίες. Έχει εκθέσει τα έργα του στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη και έχει κερδίσει ένα Golden Lion στο φεστιβάλ διαφήμισης των Καννών.

Μερικά από τα τελευταία έργα του: To PhotoEspaña στο Naarden Photofestival στην Ολλανδία, το Art Toronto (2007), μια ατομική έκθεση στο Παρίσι, το Photofestival στο Μαϊάμι και το Matarte es Matarme Photofestival, από το οποίο γεννήθηκε η Επίδειξη Μόδας για το Ημερολόγιο 2009. Έχει, επίσης, δημιουργήσει ορισμένα μουσικά βίντεο όπως το Pretendo Hablarte. Έλαβε το πρώτο βραβείο στην Εβδομάδα Διεθνούς Κινηματογράφου στο Μεξικό και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Γραφικά και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Εξωτερικές Καμπάνιες στο Sol Festival. Επίσης, επέβλεψε τον σχεδιασμό σκηνικών και την καλλιτεχνική διεύθυνση της όπερας «Οι Ουγενότοι» στη Νέα Υόρκη.

Με φόντο μια άνομη πόλη, σε στυλ αμερικανικού κόμικ της δεκαετίας του ’40, ο Eugenio Recuenco φωτογραφίζει αισθησιακές υπερ-ηρωίδες που γίνονται ανίκητες με τον espresso της Lavazza. Η επιδέξια χρήση του φωτός και των χρωμάτων γεμίζει κάθε σκηνή με αρωματικές υπενθυμίσεις του καφέ. Ο Eugenio Recuenco θεωρείται ένας από τους πιο δημιουργικούς σύγχρονους Ισπανούς φωτογράφους, γνωστός διεθνώς για το έργο του στον τομέα των editorial και της διαφήμισης. Έχει ένα πολύ προσωπικό ύφος, που ορίζεται τόσο ως «κινηματογραφικό» όσο και ως «εικαστικό».

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ