2005
2007

2006

Η πρώτης κατηγορίας εμπειρία espresso

by Ellen von Unwerth

Ellen von Unwerth

Γεννήθηκε το 1954 στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Τα έργα της είναι μια ευδιάκριτα αισθησιακή και παιχνιδιάρικη έκδοση της φωτογραφίας μόδας και glamour. Εκτός από την καριέρα της ως φωτογράφος, κινηματογραφική παραγωγός και σκηνοθέτης βίντεο, έχει συγκεντρώσει τα έργα της σε διάφορα βιβλία και δύο comics φωτογραφιών, συχνά συνοδευόμενα από εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν συμπεριληφθεί πολλές φωτογραφίες της σε διεθνείς εκθέσεις.

Οι αισθησιακές διαφημιστικές καμπάνιες της για την Guess στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 ήταν η αφετηρία της εμπορικής της σταδιοδρομίας και πολλών άλλων καμπανιών που ακολούθησαν, συμπεριλαμβανομένης μια σειράς διαφημίσεων για το Sex and the City. H Von Unwerth έχει κινηθεί, επίσης, στον κόσμο της σκηνοθεσίων ταινιών μικρού μήκους και διαφημιστικών.

Γυναίκες, ταξίδια, όνειρα. Μετά το Ημερολόγιο του 1995, η Ellen von Unwerth έβαλε το όνομά της και στην έκδοση του 2006, η οποία μιλά για την πολυτέλεια και την λαμπερή εποχή των πτήσεων, όταν ο ουρανός ήταν για λίγους και γεμάτος φανταστικές εικόνες από εξωτικούς παραδείσους, κοκτέιλ καφέ, χαμόγελα και όνειρα. Οι φωτογραφίες της Ellen von Unwerth με το ειρωνικό και προκλητικό αλλά πάντα κομψό και αισθησιακό ύφος τους εμφανίζονται στα σημαντικότερα περιοδικά του κλάδου. Εκτός από τη φωτογραφία, αφιερώνει χρόνο στη δημιουργία ταινιών μικρού μήκους και μουσικών βίντεο.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ