1998
2000

1999

Ο αισθησιασμός του καφέ

by Magnum Photos

Magnum Photos

Το πρακτορείο Magnum Photos ιδρύθηκε το 1947 και είναι ένα από τα σημαντικότερα φωτογραφικά πρακτορεία στον κόσμο. Είναι ένας συνεταιρισμός που ανήκει στους ίδιους τους φωτογράφους του και αυτό παρέχει στα μέλη του μεγάλη ελευθερία δράσης, ευνοώντας την έκφραση της ατομικής δημιουργικότητας και των ατομικών χαρακτηριστικών. 

Οι φωτογράφοι του πρακτορείου Magnum είναι διάσημοι για την παραγωγή μερικών από των σημαντικότερων ρεπορτάζ των τελευταίων ετών, απαθανατίζοντας πολέμους, κοινωνικά γεγονότα και φυσικά συμβάντα, καθώς και πτυχές της κοινωνίας που δεν καλύπτονται από την παραδοσιακή δημοσιογραφία.

Το τέλος της παρέλασης της χιλιετίας είχε ανατεθεί σε δώδεκα διαφορετικούς ρεπόρτερ του πρακτορείου Magnum Photos που ιδρύθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Henri Cartier-Bresson και τον Robert Capa: David Allan Harvey - Leonard Freed - Gilles Peress - Steve McCurry - Inge Morath - Martine Franck - Elliott Erwitt - Gueorgui Pinkhassov - Bruno Barbey - Ian Berry - Rene Burri - Dennis Stock. Οι φωτογράφοι του πρακτορείου Magnum είναι διάσημοι για την παραγωγή μερικών από των σημαντικότερων ρεπορτάζ των τελευταίων ετών, απαθανατίζοντας πολέμους, κοινωνικά γεγονότα και φυσικά συμβάντα, καθώς και πτυχές της κοινωνίας που δεν καλύπτονται από την παραδοσιακή δημοσιογραφία.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΜΑΪΟΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ